velika glazbena imena

Bogat glazbeni program pretposljednjeg dana Špancirfesta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.08.2017. 09:02

Zadnja izmjena: 26.08.2017. 19:09

Foto: Facebook

Pretposljednji je dan Špancirfesta i krajnje vrijeme da prošpanicirate gradom, ako već niste. Ova subota za vas donosi pregršt zanimljivih sadržaja.

Ako ćete uskoro krenuti u grad na kavu, tamo ćete vjerojatno naletiti na balerine na štulama čuvenog Teatro Pavana , a ako vi iki vaši klinci žele ludu frizuru, na Franjevačkom trgu Nicoleta Spray show obojat će vam kosu u nekoliko različitih ludih boja. Poslijepodne tu je neizostavni Architects of Air na Kapcinskom trgu te puno glazbenika koji vas čekaju na svakom kutku.

U parku kreative vas, kao i ostalih dana između ostalog čekaju slikovne radionice, makeoveri, slamonija i lutkarski špancirung.

Što se glazbenog programa tiče, zvijezda večeri bti će Massimo koji nastupa na Croatia osiguranje pozornici s početkom u 21 sat. Na trgu kralja Tomislava će pak u 20 sati nastupiti Songkillersi. U kraljevskoj zoni vas također čeka dobra zabava- u 21: 30 nastupit će Pintha InDaHouse, a u 23 sata The Shapeshifters.  I na Stančiću je također  glazbeni program uz Jakšu Jordesa i DJ Kresha.

Komentari