NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković: "Naša igra ima smisla i mi ćemo, kao ekipa još rasti"

Objavljeno: 01.09.2019. 23:14

Zadnja izmjena: 01.09.2019. 23:19

U 7. kolu Hrvatski telekom Prve lige momčad Varaždina poražena je na svom terenu od ekipe Gorice 3:1, te uz remi Rijeke i Intera, Varaždin je ponovo na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

- Nisam bio zadovoljan našom igrom do prvog primljenog gola, rekao je Borimir Perković, trener NK Varaždin. - Poslije smo zaigrali bolje i izjednačili. U drugom dijelu nas je poremetio gol a zatim i treći, iako sam upozoravao na Lovrića. On je skrenuo pažnju ne sebe već prošle sezone. Jak je u slobodnjacima i u driblingu te precizno pogađa lijevi golmanov kut. Mi smo još radili i pogreške, naročito kod trećeg primljenog gola. I nakon toga smo stalno pokušavali postići taj drugi naš gol te da utakmicu dovedemo u neizvjesnot ali nismo uspjeli, rezimirao je utakmicu Perković.

Pred momčadi Varaždina u srijedu je na rasporedu Kup utakmica protiv Zelengaja i ukupno dva tjedna pauze, zbog igranja reprezentacije. 

- Jedva sam čekao ovu pauzu jer smo se tek kompletirali. Neki igrači još nisu fizički spremni i zato ćemo dobro iskoristiti ovu pauzu i bez predaje krenuti u nastavak prvenstva. Naša igra ima smisla i mi ćemo, kao ekipa još rasti, najavio je Perković.  

 

Komentari