NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković novi je trener NK Varaždin!

Objavljeno: 22.06.2019. 11:28

Zadnja izmjena: 22.06.2019. 12:16

Borimir Perković iz Livna novi je trener NK Varaždin. On je već danas odradio trening s igračim i preuzeo sve poslove glavnog trenera u klubu.

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek rekao je kako je trener Perković stari znanac kluba i da su ga htjeli već prije dovesti. - Sada nam se ispunila želje i sigrni smo da će vratitit klub na stare staze slave. Brzo smo se dogovorili, bilo je potrebno sam nekoliko minuta, dodao je Cvek.

Novi trener zavhvalio se na povjerenju te dodao kako se veseli izazovu. - Siguran sam da ću zajedno s igračima ispuniti zacrtani cilj, ostanak u 1. HNL. Što se tiče stručnog stožera on ostaje isti kao i do sada samo postoji mogućnost da možda dovedem još jednog asistenta, najavio je Perković.

Istaknuo je kako je logično da se traže pojačanja. - Znamo već koje su to pozicije, a sve ovisi koji su igrači slobodni. U svakom slučaju trebamo se pojačati, naglasio je Perković.

Borimir Perković bio je pomoćni trener Zlatku Daliću u Saudijskoj Arabiji, ali kaže da to nije utjecalo na njegovu odluku već pozanstvo sa Stjepanom Cvekom.

Dodao je kako će od ograča tražiti daograju jednostavni nogomet, kakav će uvježbavati i na treninzima. - Istina da puno toga ovisi o profilu igrača s kojima ću raspolagati ali težim jednostavnom nogometu. U srijedu vjerojatno nećemo igrati prijateljsku utakmicu jer je još prerano. U ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan, a u četvrtak putujemo u Kupres na drugi dio priprema, najavio je Perković.

Komentari