NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković: "Veseli me način na koji igramo i pobjede će sigurno doći"

Objavljeno: 25.08.2019. 10:47

Zadnja izmjena: 25.08.2019. 12:57

NK Varaždin je u 6. kolu Hrvatski telekom Prve lige osvojio još jedan bod i to na gostovanju u Koprivnici kod ekipe Slaven Belupo. Varaždin je ponovo igrao, skoro cijelo drugo poluvrijeme, s igračem manje i u tom periodu postigao izjednačujući gol za konačnih 1:1.

U klubu nisu zadovoljni s kriterijem suđenja i dijeljenjem žutih kartona, kako u Koprivnici tako i u Zaprešiću jer smatraju da su u te dvije utakmice bili bliže pobjedi, a kompletna ekipa bi to najvjerojatnije i dokazala na terenu. 

- Pohvalio bi sve svoje igrače, naročito za drugo poluvrijeme, rekao je Borimir Perković, trener Varaždina. - Prvo je poluvrijeme bila uspavanka, vjerojatno i zbog vremenskih uvjeta ali smo se u poluvremenu dogovorili da moramo ubaciti u "brzinu više". U drugom poluvremenu nas je poremetilo igranje s igračem manje ali svi su dali dvjesto posto i izjednačili smo i još smo imali dvije  situacije iz kojih smo možda mogli izvući više, kometnirao je jučerašnje gostovanje kod Sleven Belupa Perković.

Trener Perković objasnio je da je u početni sastav stavio Jamala jer mu je trebao takav defancivac, a da je Glavica čekao priliku s klupe jer je bio plan da igraju samo klasični vezni igrači.  

- Dobro smo blokirali Krstanovića i s igračem manje smo bili dobri u bloku, dodao je Perković. - Ukupno sam jako zadovoljan s načinom kak osmo odigrali. Sada smo kompletirani i dobili smo na širini. Veseli me način na koji igramo i pobjede će sigurno doći, najavio je Perković.

Utakmica u Koprivnici donijela je i probleme za sljedeće kolo, protiv Gorice, jer Stolnik neće moći igrati zbog tri žuta kartona a Adžić bi crveni karton trebao odraditi u srijedu u Kup utakmici.

Komentari