NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković: "Sigurno možemo odigrati još jednu dobru utakmicu"

Objavljeno: 26.09.2019. 09:52

Zadnja izmjena: 26.09.2019. 09:57

NK Varaždin, nakon Kup utakmice ponovo kreće u brobu za prvenstvene bodove. u 10. kolu Hrvatski telekom Prve lige Varaždin dočekuje ekipu Rijeke.

Varaždin je već igrao s Rijekom u 1. kolu i na gostovanju ostvario poraz. Rijeka je tada pobijedila 2:1. U međuvremenu dogodile su se velike promjene u obje ekipe. Varaždin se igrački pojačao, a ekipa se uigrala, dok je Rijeka nedavno prošla turbulentno razdoblje u kojem su imali više povrijeđenih igrača, a dolaze i s novim trenerom.

-  Rijeka je jedna od četiri najjače ekipe u ligi, rekao je trener Varaždinaca Borimir Perković. - Dobro poznajemo Rijeku i njihove sposobnosti. Čeka nas jako teška utakmica iz više razloga. Oni imaju igrače s visokom individualnom kvalitetom, te znamo da žele zauzeti mjesto na prvenstvenoj ljestvici koje vodi u Europu. Osim toga dolaze u puno boljem stanju nego prije dva, tri tjedna. Vratili su im se ozlijeđeni igrači, i to igrači koji su nositelji igre. Međutim, mi smo u naletu, dvije pobjede zaredom, odlična je atmosfera u ekipi i sigurno možemo odigrati još jednu dobru utakmicu. Sigurno ćemo ostaviti dobar dojam, pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti u bodovnom smislu, najavio je subotnji susuret s Rijekom Perković.

Svi igrači osim Turčina, koji je sinoć operiran u varaždinskoj bolnici, spremni su i na raspolaganju treneru Perkoviću.

Susret 10. kola Hrvatski telekom Prve lige igra se u subotu, 28. rujna s početkom u 16,30 sati na varaždinskom gradskom stadionu.

Komentari