objava grada varaždina

Čestitka gradonačelnika varaždinskom HNK na Zlatnom studiju

Objavljeno: 12.02.2024. 10:04

Zadnja izmjena: 12.02.2024. 10:04

Objava Grada Varaždina

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj uputio je čestitku intendantici Senki Bulić, ansamblu HNK u Varaždinu i svima koji su pridonijeli uspjehu predstave „San Ivanjske noći“ i osvajanju prestižne  nagrade Zlatni studio.

Poštovana gospođo,

cjelokupnom ansamblu Hrvatskog narodnog kazališta, svima koji su dali svoj doprinos uspjehu predstave „San Ivanjske noći“  te Vama osobno upućujem najiskrenije čestitke povodom osvajanja prestižne nagrade Zlatni studio u kategoriji „Najbolja kazališna predstava“.

Već na samoj premijeri oduševili su me strast, predanost i talent kojom je postavljena predstava i koji su vođeni iskustvom i znanjem Paola Magellija  doveli do ovog značajnog priznanja. Imati kazalište koje je u stanju iznjedriti najbolju predstavu sezone velika je privilegija nas Varaždinaca koja donosi sjaj i ponos našem gradu – gradu koji s puno argumenata nosi epitet grada kulture.

Uvjeren sam kako će ta nagrada „Zlatni studio“ biti veliki motiv i poticaj da svi vi kojima „daske čine život“ ustrajete u novim projektima i novim predstavama.  I dalje ću činiti sve što je u mojoj moći da HNK u Varaždinu ima uvjete u kojima se mogu stvoriti takva djela te se već sada veselim  novim premijerama.

Uz poštovanje još jednom čestitam svima koji su pridonijeli ovom velikom uspjehu varaždinskog kazališta!

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj

Komentari