posjet

Bosilj: Turistička zajednica i Koncertni ured bili su uspješni u organizaciji Špancirfesta

Objavljeno: 31.08.2022. 14:21

Za izuzetan rad i uspješnu organizaciju Špancirfesta 2022. godine, gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj pohvalio je djelatnice ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

U nekoliko navrata gradonačelnik je istaknuo kako Špancirfest, najpopularniji i najraznolikiji hrvatski festival, organizira svega šest žena iz ureda Turističke zajednice Grada Varaždina: direktorica Jelena Toth te Smiljana Mlakar, Dorotea Solomun, Tihana Ciglar, Ana Zorman Klinec i Tatjana Sever. Dio tog tima bio je i Matko Topić iz Koncertnog ureda Varaždin.

- Više od 500 različitih programa, veliki broj izlagača i uličnih zabavljača koji su stigli  iz svih dijelova Europe u deset dana festivala bilo je potrebno precizno i organizirati unatoč vremenskim neprilikama te svim zahtjevnim situacijama koje se javljaju u logistici prilikom održavanja velikih manifestacija. U tome su ove žene iz Turističke zajednice i  njihov suradnik iz Koncertnog ureda bili izuzetno uspješni. Konačne rezultate Špancirfesta objavit ćemo naknadno, no sada im želim odati javno priznanje u ime svih građana Varaždina i posjetitelja koji su uživali na ovogodišnjem Špancirfestu - rekao je Bosilj.

Komentari