nova igrala

Grad Varaždin: U tri mjeseca obnovljeno pet dječjih igrališta, a do kraja godine još tri

Objavljeno: 28.11.2023. 12:51

Zadnja izmjena: 28.11.2023. 12:51

U posljednja tri mjeseca u Varaždinu je obnovljeno pet dječjih igrališta, a do kraja godine, kako su najavili gradonačelnik Neven Bosilj i direktorica Parkova Jelena Sekelj, obnovit će se još tri.

Ovog tjedna u tijeku je obnova dječjeg igrališta u Milkovićevoj koje će dobiti novo kombinirano igralo, a prema najavama, do kraja godine bit će uređena još dva igrališta. Na velikom dječjem igralištu na Trgu bana Josipa Jelačića tijekom prosinca postavit će se novo kombinirano igralo, ljuljačke, klackalica za četvero djece, mreža, piramida i penjalica, dok je u Zrinskih i Frankopana 9 u planu postavljanje novog manjeg kombiniranog igrala.

- Od početka rujna u Varaždinu je obnovljeno pet dječjih igrališta: u Harambašićevoj, Koprivničkoj, Ulici Tina Ujevića, Puminom parku i Poljani Biškupečkoj. Igralište u Puminom parku obogaćeno je toboganom i penjalicom za mališane do 7 godina starosti. U Ulici Tina Ujevića postavljeni su penjalica i tobogan, a u Poljani Biškupečkoj nova klackalica, ljuljačke, penjalice i tobogan - navode iz Grada Varaždina.

Komentari