kuglanje nakon posla

I DALJE NIŽU MEDALJE Bowling klub Medonja pobjednik After work lige

Objavljeno: 19.05.2017. 17:51

Zadnja izmjena: 19.05.2017. 17:54

Nakon što su osvojili visoko treće mjesto u u Hrvatskoj bowling ligi, kuglači BK Medonje jučer su na svom terenu Lumini centru odnijeli pobjedu u završnici After work bowling lige.

>> Kuglači iz BK Medonje treći u zemlji - Dretar i Kreš među 8 u utrci za najboljeg pojedinca

Na stazama Bowling&Pub kuglane Medonja u finalu su nakon više mjeseci natjecanja rekreativnih udruga nastupile četiri najbolje ekipe koje su u proteklih osam kola skupile najviše bodova. U zanimljivom finalnom susretu pobjedu su odnijeli iskusniji članovi BK Medonja. Njima je  potpuno ravnopravan suparnik bila ekipa varaždinskog Športskog društva gluhih – Bowling kluba „Nena“ sastavljena od iskusnih kuglaša koji su se željeli dokazati i u bowlingu. Nakon uspješnog nastupa, ekipa Športskog društva gluhih najavila je da će već slijedeće sezone oformiti momčad koja će se okušati u Hrvatskoj bowling ligi.

After work Bowling liga organizirana u Bowling&Pub Medonja pokazala je da u Varaždinu raste interes za ovu disciplinu koja nudi zabavu i rekreaciju za širok krug ljudi. Ove nedjelje na istom terenu u 9:30 na rasporedu je turnir završnice pojedinačnog kupa Hrvatske na kojem će nastupiti osam najboljih bowlingaša u borbi za pojedinačnog prvaka države. Od Medonjinih igrača za ovu prestižnu titulu borit će se Ivan Kreš i Dražen Dretar.

 

Komentari