advent u varaždinu

BOŽIĆ PRED VRATIMA Pripreme su u punom jeku, na Korzo stigla božićna jelka

Objavljeno: 21.11.2019. 14:19

Zadnja izmjena: 21.11.2019. 14:19

Ovogodišnji Advent u Varaždinu trajati će od 29. studenog pa sve do 6. siječnja a pripreme za najčarobnije doba godine već naveliko traju.

Tako je već okićena Gradska vijećnica, postavljene su kućice na Korzu, priprema se sve za tobogan i klizalište a upravo su danas djelatnici Parkova na Korzo postavili veliku jelku. Nju su donirali građani Varaždina, a djelatnici Parkova su je dopremili i postavili. Sada još samo preostaje kićenje.

Podsjetimo, ove godine Advent će se odvijati i na nekim novim lokacijama. Tako će uz Ledenu čaroliju na Starom gradu, Korzo i Stančićev trg program biti i na Habdelićevom trgu u Uskoj ulici. Kao i prošle godine, uz klizalište na Starom gradu posavljen će biti i ledeni tobogan. Na Habdelićevom trgu vas očekuje bogata ugostiteljska ponuda, glazbeni program, društvene igre, a Uskoj ulici će 20 selektiranih izlagača izlagati kroz 3 adventska vikenda sve uz zabavu uz dobrog DJ-a. I ove godine organizira se doček Nove godine na Korzu uz vatromet, koncert grupe Mozart i tradicionalnu utrku. 

Komentari