Miholje u Sračincu

Božo Novoselec: "Dovodimo Ilića, Harisa i Nives Celzijus i šatori su nam puni!"

Objavljeno: 21.09.2018. 14:14

Zadnja izmjena: 21.09.2018. 15:26

Općina Sračinec sljedeći tjedan obilježava svoje Dane Općine, povodom kojih će se održati koncerti Halida Bešlića i Željka Bebeka.

Prošlih godina nastupali su Miroslav Ilić, Haris Džinović, Neda Ukraden i drugi izvođači sasvim ili djelomično „narodne“ profilacije, pa smo odlučili načelnika Božidara Novoselca pitati na koji način Općina bira izvođače koji se Srakarima evidentno sviđaju. Evo što nam je odgovorio:

- Počelo se pitati zašto Halid, Neda, Haris.., ali mi u šatorima ljudima pružamo ono što oni vole. Neki su rekli „zašto Miroslav Ilić?“ Dođe, recimo, Žiga iz Međimurja i u šatoru bude 700 ljudi. Dovedeš Nedu Ukraden, dođe 2.500 ljudi. Dovedeš Miroslava Ilića, dođe 3.500 ljudi. Dakle, ne može se uskratiti ljudima ono što žele! – pojasnio nam je Novoselec.

- Muzika nas nikad neće dijeliti! Ne volim cajke i dok sam ja načelnik, sigurno ih neće biti. Ali, ovi pjevači koji imaju određenu tradiciju, oni će biti! Pokušao sam i s Klapom Intrade misleći da će šator biti pun, ali ništa! Doveo sam Nives Celzijus i bilo je 2.500 ljudi. Sve što je „IN“, ovdje se događa. Nitko nema pune šatore kao mi, jer je sve organizirano i na visokom nivou – zaključuje načelnik.

 

Komentari