Branimirova ulica u Trnovcu dobila betonske električne stupove

Objavljeno: 02.04.2015. 18:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Izvor: galerija-images/trnovec stupovi i nadstresnice

Još jedan projekt dovršen je ovih dana u općini Trnovec Bartolovečki, točnije u Trnovcu u Branimirovoj ulici. Riječ je o potpunoj zamjeni drvenih električnih stupova betonskima. Projekt je to Hrvatske elektroprivrede vrijedan 250 tisuća kuna.

Ujedno je napravljena i potpuna rekonstrukcija niskonaponske električne mreže, a postavljanje novih stupova popratila je i ugradnja štednih žarulja za što je Općina izdvojila 14.000 kuna.

Načelnik Općine Zvonko Šamec ističe da je to samo jedan u nizu projekata koji se gotovo svakodnevno provode na području svih sedam mjesta u općini.

- Svi ovi projekti imaju za cilj poboljšanje standarda života u općini. Zahvaljujem HEP-u na odličnoj suradnji. U prošloj godini HEP je na području općine realizirao projekte u vrijednosti oko 700 tisuća kuna, a s ulaganjima se nastavlja  i ove godine.
Općina je ovih dana dobila i novu autobusnu nadstrešnicu na autobusnom stajalištu u Radničkoj ulici. Riječ je o zajedničkoj suradnji Općine Trnovec Bartolovečki i županijske Agencije za marketing i promidžbu - istaknuo je načelnik Šamec.

U protekle dvije godine, za vrijeme mandata aktualne općinske vlasti, ukupno je na području općine postavljeno sedam novih autobusnih nadstrešnica. Postavljanje nadstrešnica financira Agencija dok Općina pokriva troškove pripreme betonske podloge na koju se postavlja nadstrešnica.

{gallery}trnovec stupovi i nadstresnice{/gallery}

Komentari