Branko Ivanković preuzima saudijski Al Ittifaq

Objavljeno: 22.07.2011. 09:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto:

Najpoznatiji varaždinski trener Branko Ivanković, našao je novi trenerski angažman. Novi poslodavci dolaze iz Saudijske Arabije, a bit će to jedan od najslavnijih saudijskih klubova Al Ittifaq...

Tako će Tanac još jednom u Aziju, u blizinu Arapskog poluotoka, gdje je i ostvario najveće uspjehe u karijere, s reprezentacijom Irana, koju je odveo na Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

- Nije mi taj svijet stran, dobro poznam mentalitet i drago mi je da idem upravo u Saudijsku Arabiju - kazao nam je Tanac.

Ugovor će trajati godinu dana, a financijske detalje, nismo mogli doznati.

- To je poslovna tajna, o tome ne smijem govoriti. Pregovori nisu trajali dugo, bili su konkretni i našli smo zajednički jezik. Svidjela mi se njihova ambicioznost i jedva čekam da počne prvenstvo - rekao nam je Ivanković.

U Saudijskoj ligi je već jedan Varaždinac, Zlatko Dalić, koji je lani odradio solidnu sezonu sa Al Faisalyjem, a sada će tamo i "učitelj" Ivanković.

Prvenstvo počinje 9. rujna, a Al Ittifaq sezonu otvara na domaćem terenu protiv Al Quadisiye. Lani je Al Ittifaq sezonu završio na trećem mjestu, a planovi za novu sezonu su znatno ambiciozniji.


Komentari