VARAŽDIN NOVI PRVOLIGAŠ

Branko Karačić: "Varaždin je dokazao da je najkvalitetnija ekipa u 2. HNL!"

Objavljeno: 18.05.2019. 22:56

Zadnja izmjena: 18.05.2019. 23:03

U euforičnoj atmosferi punog stadiona, pred oko 9.000 gledatelja Varaždin je pobijedio Šibenik 3:1 i pobjegao mu na pet bodova razlike prije posljednjeg kola. Na taj način NK Varaždin postao je novi član 1. HNL.

Trener Branko Karačić nakon utakmice pohvalio je svoje igrače koji nisu podlegli atmosferi i odigrali dobru utakmicu te na karju pobijedili.

- Prvih 20 minuta igrali smo malo nervozno, ali zato od tada do kraja poluvremena odigrali su odlično. Možda i najbolji period u igri u proljetnom dijelu prvenstva. Na početaku drugog poluvremena bilo je to što je bilo ali ekipa je kvalitetno reagirala a nakon gola Glavice otpustili smo kočnice. Hvala dečkima, živjeli smo za ovo. Drago mi je da su reagirali na pravi način. Isplatilo sve što smo radili od kada sam došao u klub i osjećam se sretnim. Hvala i svim mojim pomoćnicima i suradnicima. Bili smo bolji i pokazali da smo najkvalitetnija momčad 2. HNL, našoj pobjedi nema zamjerke. A, bili smo bolji i uz pomoć brojnih gledatelja i navijača, zaključio je Karačić.

Nakon završetka utakmice navijači su utrčali u teren i tamo slavili s igračima, dok je u klupskim prostorijama trajao domijenak.

Komentari