GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Brojni mladi gimnastičari iz varaždinske Vindije uspješno nastupili na Aton kupu

Objavljeno: 08.05.2019. 13:46

Zadnja izmjena: 08.05.2019. 13:49

Gimnastičari GK Vindija nastupili su na IX. Aton kupu u NGC Aton u Nedelišću. Natjecanje se održalo u organizaciji GK "Marijan Zadravec Macan“ iz Čakovca na kojem je nastupilo oko 400 natjecatelja. 

U Nedelišću je nastupilo i pet gimnastičara varaždinske Vindije. U kategoriji dječaka, 5. razred, Petar Žganjar osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, dok je Marko Mihaljčević bio četvrti. U kategoriji 4. razreda Viktor Trogrlić također je osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju, dok su u kategoriji 3. razreda Denis Nemet i Antonio Pintarić osvojili 2., odnosno 3. mjesto.

U ženskoj konkurenciji predstavilo se 15 gimnastičarki GK Vindija. U kategoriji juniorki Lana Smetiško osvojila je zlato na preskoku, dok je u višeboju bila sedma.  Dorotea Vrbanec osvojila je 4. mjesto na preskoku te 6. mjesto na gredi, dok je na kraju u višeboju zauzela 12. poziciju. Tia Labaš osvojila je broncu na preskoku te 6. mjesto na parteru, dok je u višeboju bila osma. Vita Kopjar na preskoku je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju te 7. mjesto na gredi. Mia Duković osvojila je 4.mjesto na preskoku, dok je Saša Zgrebec zauzela 5. mjesto na preskoku te 6. mjesto na ručama. Lara Kudumija osvojila je 6. mjesto na ručama, dok je Larisa Topolovec osvojila 5. mjesto na preskoku i 8. mjesto na ručama.

U kategoriji mlađih kadetkinja ekipa gimnastičarki GK Vindija, u sastavu Sara Plovanić, Erin Meštrić, Eva Kruhoberec, Lana Husnjak, Eva Košanski, Nika Rutić i Tena Puškadije ekipno su osvojile 7. mjesto.

Gimnastičare je na ovo natjecanje vodio Matija Vugrinec, dok je kao pratnja gimnastičarkama bio Goran Radić.

Komentari