STOLNI TENIS

Bruna Borovec visoko plasirana na svjetskoj stolnoteniskoj rang listi

Objavljeno: 06.01.2020. 11:15

Zadnja izmjena: 06.01.2020. 11:18

Jedna od najtalentiranijih hrvatskih mladih stolnotenisačica, Bruna Borovec članica STK Starr Varaždin nalazi se trenutno na 87. mjestu najnovije svjetske rang liste stolnotenisačica u uzrastu kadetkinja.

Na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza za kadetkinje Bruna je na pvom mjestu s više od sto bodova prednosti nad drugoplasiranom. Osim u svom uzrastu Bruna se već treću godinu natječe u seniorskoj konkurenciji u prvoj hrvatskoj ligi.

U sklopu hrvatske reprezentacije nastupa redovno na svim natjecanjima, te kampovima koje organiziraju europska i svjetska stolnoteniska federacija s ciljem povećanja kvalitete igranja mladih igračica i igrača. U klubu redovito trenira i s gostujućim trenerima iz Kine, te sparira s igračima iz muškog sastava STK Starr, koji su dvostruki prvaci Hrvatski i sudionici Lige prvaka.

Tijekom ove kalendarske godine očekuje se novi napredak u igri i na rang listama za Brunu, što će dodatno podići i rejting kluba koji kvalitetom rada okuplja sve više mladih igrača iz okolice. 

Komentari