šesti dan španciranja

Bucket Drummers show, B & The Bops, The Giant i još mnogo toga na šestom danu španciranja

Objavljeno: 23.08.2017. 08:53

Zadnja izmjena: 23.08.2017. 08:57

Nastavlja se program Špancirfesta. Kao i obično, oko 17 sati kreće raznolik program dok je u jutarnjim satima više predviđen za mlađe generacije. 

Bucker Drummers show (braća Oskar i Alex Podolski) danas će na Franjevačkom trgu u 17:45 sati pokazati zašto su jako uspješni i traženi. Ulični teatar show temeljen na istoimenoj priči Oscara Wildea pričat će vam priču o važnosti dječjeg smijeha i ljubavi, a radi se o The Giantu kojeg ćete moći susresti na ulicama oko 18 sati.

Što se tiče glazbenog programa Muški vokalni ansambl Biškupec započeti će u 17 sati na Trgu kralja Tomislava, a B & The Bops - poznati zagrebački rockabilly/rock’n’roll band iza sebe ima mnogo kilometara europskih turneja i festivala, izdali su dva albuma, a dok pripremaju treći, skočit će do Špancirfesta i odsvirati pravu rock gažu na Korzu u 20 sati.

Bojan Krstić Orkestar u 21 sat rasturati će u Kraljevskoj zoni, dok će Balkanbeats DJ na istom mjestu nastupiti u 22:30. U 20 sati glumačka družina Histrion izvesti će predstavu "U petak (za) metak" u Vili Bedeković.

Komentari