suradnja sa susjedima

FOTO: Martinčević na otvorenju Porcijunkulova otkrila koji susjedni grad otvara Bučograd

Brojni gradovi i općine prepoznali su naš Bučograd kao izvrsnu priliku da građanima i brojnim turistima koji su za vrijeme Špancirfesta u Gradu Varaždinu predstave svoju kulturnu baštinu, svoje vrijedne udruge i gastronomiju, rekla je Martinčević...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.07.2019. 11:37

Zadnja izmjena: 31.07.2019. 12:48

Jučerašnjem svečanom otvorenju Porcijunkulovog u Čakovcu prisustvovali su i predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, kao i direktor TZ-a Miran Bojanić Morandini.

Natalija Martinčević tom prilikom za portal eVaraždin otkrila je da će ovogodišnji Bučograd biti još raznolikiji i s još više sadržaja za sve posjetitelje - konkretnom došlo je do realizacije suradnje između Grada Čakovca i Varaždinske županije, te će se Grad Čakovec među prvima predstaviti u ovogodišnjem Bučogradu: "Brojni gradovi i općine prepoznali su naš Bučograd kao izvrsnu priliku da građanima i brojnim turistima koji su za vrijeme Špancirfesta u Gradu Varaždinu predstave svoju kulturnu baštinu, svoje vrijedne udruge i gastronomiju. Drago mi je da je to prepoznato i van granica naše Županije, a evo uoči samog Porcijunkulovog najavljujem da će se Grad Čakovec među prvima predstaviti našim građanima i turistima", rekla je Martinčević.

Komentari