na prijemu kod dogradonačelnice

''BUĐENJE DUŠE'' Posjetite program poznatog duhovnog učitelja, oslobodite se od stresa i naučite nešto novo

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.09.2019. 11:04

Zadnja izmjena: 19.09.2019. 11:24

Ishan Shivanand, iznimno talentiran i tražen duhovni učitelj i motivacijski govornik u posjeti je gradu Varaždinu gdje će u Park Boutique Hotelu svim zainteresiranima predstaviti ''Prati Prasav protokol (PPP)'' koji je danas poznat kaoSoul Revival (Buđenje duše).

Program obuhvaća tehnike oslobađanja od stresa i puteve do sreće, razvoj osobnosti i jačanje povjerenja,uspostavljanje pozitivnosti kao načina života kroz meditaciju i širenje unutarnje svjesnosti, stvaranje ljubavnih odnosa kroz moralan život, učenje umjetnosti bezuvjetne ljubavi, prihvaćanja i opraštanja, protokole koji vode k zdravom, bogatom i ispunjenom životu, holističko liječenje bolesti i postoperativna rehabilitacija i dopunu medicinskog liječenja i njege.

Inače, Ishan Shivanand zajedno sa svojim ocem podučava metodu ''Shiv Yog Cure Is Possible'' koja nije alternativna već integrativna medicina, a u tom procesu liječnik, pacijent i medicina igraju jednako važne uloge, a trenutno surađuju s medicinskim institucijama u Indiiji kako bi liječnike podučili navedenom pristupu. Više o ovakvom pristupu liječenju saznajte ovdje.

Danas se u konferencijskoj sali hotela održava uvodni program od 17:30 - 19:30 i svi zainteresirani mogu besplatno doći i prisustvovati. Posjetitelji koji bi se eventualno odlučili za daljnje pohađanje programa, mogu obaviti uplatu od i registraciju, a program će se održavati sve do nedjelje od 9 - 16 h. 

Komentari