po uzoru na velike gradove

Caffe bar Eden pobjednik Priločkih skakaonica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.01.2020. 14:44

Zadnja izmjena: 08.01.2020. 14:47

Po uzoru na slične turnire u većim gradovima, Grad Prelog, u ponedjeljak 6. siječnja, organizirao je drugi po redu turnir Priločke skakaonice. Na turniru su se ogledale ekipe kafića, ugostiteljskih objekata s područja Grada Preloga.  

U skupini A igrali su: Apolo, Lido bar, Kapljica i Gradska Čehovec, a u skupini B, Caffe bar Eden, DG Sport, City bar i Caffe bar Forum. Turnir je donio niz neizvjesnih, uzbudljivih i kvalitetnih utakmica, na zadovoljstvo velikog broja gledatelja okupljenih u Sportskoj dvorani DG Sporta u Prelogu.

Nakon razigravanja po skupinama, u prvom polufinalu, ekipa Kapljice minimalno je pobijedila DG Sport rezultatom 1:0, dok je u drugom polufinalu Caffe bar Eden slavio rezultatom 2:1 protiv ekipe Apola. DG Sport na kraju je osvojio treće mjesto, dok je u uzbudljivom finalu Caffe bar Eden minimalno pobijedio Kapljicu te osvojio prvo mjesto. Pehare pobjednicima je predao predstavnik organizatora Željko Sokač.

Svaka od ekipa plaćanjem kotizacije uključila se u humanitarnu akciju, a svaki posjetitelj dao je svoj dobrovoljni prilog te je skupljeno 10.200,00 kuna. Sav prihod uplatit će se za liječenje malog dječaka Gabrijela iz Preloga.

Komentari