U spomen na svoje sumještane

Čak 32 ekipe nastupile na memorijalnom malonogometnom turniru u Remetincu

Objavljeno: 29.07.2019. 19:02

U spomen na svoje sumještane, poginule hrvatske branitelje, Športsko društvo Remetinec proteklog je vikenda organiziralo tradicionalni, ove godine 24. „Memorijalni turnir Darko Puškadija i Zvonimir Pavlić”.

Riječ je o jednom od najkvalitetnijih i najmasovnijih malonogometnih ljetnih turnira u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, što dokazuje i činjenica da su ove godine nastupile čak 32 ekipe.

- S ponosom možemo reći da smo ove godine dosegli vrh vrhova. Imamo 32 prijavljene
ekipe, od kojih je 11 novih. Svi koji su došli iznimno su zadovoljni organizacijom turnira, a
imamo ekipe iz svih dijelova Varaždinske županije, ali i iz Zagreba i Petrinje. To je potvrda
da radimo dobro, a sljedeće ćemo godine turnir dići na još višu razinu i još bolje urediti naš sportski park - rekao je Tomislav Turković, predsjednik ŠD Remetinec.

Ove je godine titula najboljih na memorijalnom malonogometnom turniru zasluženo pripala ekipi „Bosanac i prijatelji“, drugo je mjesto osvojila ekipa „Hudek Trgotrans“, a treće „Visoko“, dok je ekipa domaćina zauzela četvrto mjesto.

U organizaciji memorijalnog turnira pomogli su brojni sponzori, a nije izostala ni pomoć i
podrška Grada Novog Marofa.
- Mi uvijek podržavamo ovakve aktivnosti, posebno kad je u pitanju ovaj memorijalni turnir. Grad Novi Marof svoje branitelje ne zaboravlja, posebice one koji su dali najviše što su mogli – svoje živote. Stoga se svake godine posebno obilježavaju datumi vezani uz Domovinski rat, odnosno hrvatske branitelje - istaknuo je novomarofski gradonačelnik
Siniša Jenkač.

Komentari