Carlos kroz nekoliko sati ponovno u Varaždinu?

Objavljeno: 31.01.2011. 13:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Nogometaši Varaždina danas će odigrati prvu pripremnu utakmicu u Turskoj. "Krojači" su naime otputovali na pripreme u tursku Antalyu gdje ih danas očekuje ispit protiv Torpeda iz Kutaisija. A zadnjeg dana prijelaznog roka "krojači" bi mogli dobiti i novo pojačanje.

Nogometaši Varaždina u 15 sati će prvi put istrčati na jedan od mnogobrojnih terena u turskoj Antalyi kako bi odmjerili snage sa četvrtoplasiranom momčadi gruzijske lige Torpedom iz Kutaisija. Riječ je o momčadi koja je dosta slična "krojačima". Gruzijci nemaju ni jednog internacionalca i orijentirani su, kao i Varaždin, na mlade domaće igrače.

Carlos u Varaždinu?

No, krojači bi uskoro mogli dobiti i jednog internacionalca. Eksluzivno smo naime doznali da bi danas, zadnjeg dana prijelaznog roka, u redove "krojača" mogao sletjeti brazilski stoper zagrebačkog Dinama - Carlos.

Carlos je inače trebao biti posuđen Zagrebu ali je takvo rješenje odbio i zatražio od Dinama da ga posude Varaždinu gdje je proveo, kako sam kaže, "najljepših 6 mjeseci svog života".

Carlos je naime drugi dio sezone 2008/2009 proveo na posudbi u NK Varteksu i zaljubio se u Varaždin. Zatim se vratio u Dinamo te je bio posuđen Ivankovićevom Shandong Lunengu s kojim je osvojio naslov prvaka Kine. Potom se ponovno vratio u Dinamo gdje je ponovno otpisan. U petak je objavljeno da odlazi na posudbu u Zagreb, no se protiv toga navodno žestoko pobunio.

- Na posudbu u Hrvatskoj idem samo u Varaždin i nigdje drugdje - navodno je Carlos rekao braći Mamić kad su mu došli reći da će ga posuditi Zagrebu. Mamići su na to navodno i pristali te su stupili u kontakt s čelnicima Varaždina.

Tim tragom kontaktirali smo trenera "krojača" Samira Toplaka no on nam je rekao da nema komentara.

- Imam 24 odlična igrača i koncentriran sam na rad s njima i nemam komentara za nekog koga nema – rekao nam je Toplak koji nam se javio iz Turske.

Iako je Toplak bio prilično hladan prema ideji da Carlos dođe u Varaždin neslužbeno doznajemo da je transfer blizu realizacije i da će se Brazilac kroz nekoliko sati pridružiti "krojačima". Za to čak neće morati ni puno putovati jer je već u Turskoj sa Dinamom tako da samo mora zadužiti novi dres i promijeniti hotelsku sobu.


FOTO: Drago Sopta / CROPIX

Komentari