Carlos ipak ne dolazi, Toplak ocijenio da ga ne treba

Objavljeno: 31.01.2011. 22:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Ludnica zadnjeg dana prijelaznog roka nije zaobišla ni NK Varaždin. Danas je naime aktualiziran dolazak brazilskog stopera Carlosa u redove "krojača" no na kraju od toga ipak ništa.

Brazilski stoper Carlos ipak se neće pridružiti nogometašima Varaždina. Carlos, inače nogometaš zagrebačkog Dinama, sam je izrazio želju da se pridruži "krojačima" zadnjeg dana prijelaznog roka na posudbu no taj transfer ipak nije realiziran.

Carlosa smo uspjeli kontaktirati oko 17 sati. Brazilski stoper je tada još vjerovao da će doći u Varaždin.

- Ako već moram ići na posudbu onda želim ići u Varaždin i to sam rekao i čelnicima Dinama. Razgovarao sam i sa predsjednikom NK Varaždina Zlatkom Horvatom i on mi je rekao da on nema ništa protiv da dođem ali da će o mom dolasku odlučiti trener Samir Toplak – rekao nam je Carlos.

No, izgleda da Toplak nije bio previše zainteresiran za Carlosov dolazak tako da njegov transfer neće biti realiziran. NK Zagreb je već objavio da je Carlos postao njihov igrač i da će im se sutra pridružiti na pripremama.

Carlos proveo polusezonu u Varteksu i zaljubio se u Varaždin

Carlos je inače već bio u Varaždinu. Drugi dio sezone 2008/2009 odigrao je na posudbi u NK Varteksu i zaljubio se u Varaždin. U varaždinskoj bolnici supruga mu je rodila dijete, a Carlos ovdje ima i puno prijatelja.

Nakon polusezone u Varteksu, Carlos se vratio u matični zagrebački Dinamo gdje je proveo prvi dio sezone 2009/2010. Zatim je posuđen Ivankovićevom Shandong Lunengu s kojim je osvojio naslov prvaka Kine.

Početkom godine ponovno se vratio u zagrebački Dinamo gdje mu je rečeno da na njega opet ne računaju. Prošli petak objavljeno je da će biti posuđen Zagrebu no on se protiv toga pobunio i zatražio da ga se posudi Varaždinu. Njegova želja ipak neće biti realizirana i već će se sutra pridružiti Zagrebašima.


FOTO: Drago Sopta / CROPIX




Komentari