Dobri duh grada varaždina

Čehok čestitao Krunoslavu Čoli na nagradi za najboljeg turističkog animatora

Objavljeno: 09.10.2019. 11:12

Zadnja izmjena: 09.10.2019. 11:12

Varaždinski gradski notar Krunoslav Čolo prošlog je petka proglašen turističkim animatorom godine i dobitnik je nagrade Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha“ u kategoriji „Ljudi u turizmu“.

Tom ga je prilikom gradonačelnik Ivan Čehok ugostio u Gradskoj vijećnici zajedno sa direktoricom Turističke zajednice Grada Varaždina Jelenom Toth, te je istaknuo kako je Čolo gradskog notara pretvorio u jednu pravu turistički instituciju. - Drago mi je da već treću godinu zaredom nagrade osvajaju i osobe koje su zaslužne za turističku ponudu i promociju Grada Varaždina. Ja sam mu prvi puta potpisao dozvolu za gradskog notara. On je to pretvorio u jednu pravu turističku instituciju - rekao je gradonačelnik.

Jelena Toth nazvala ga je dobrim duhom grada Varaždina, a da je to priznanje ujedno i priznanje njegovoj obitelji, Turističkoj zajednici i Gradu Varaždinu istaknuo je i sam Krunoslav Čolo - Ovo mi je samo poticaj za ići dalje, sada više ne mogu stati. Tek se sad očekuje od mene da dam zadnje atome snage za to. Ova nagrad je priznanje ne samo meni nego i mojoj obitelji, Turističkoj zajednici i Gradu Varažinu. Ja sam to ne bih mogao učiniti. - rekao je Čolo.

 

Komentari