službeno priopćenje grada

Čehok obećao pomoć pri uređenju površine skloništa na Banfici - o čemu smo pisali

Objavljeno: 05.07.2019. 13:17

Zadnja izmjena: 05.07.2019. 13:20

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok u petak je uz privremenog pročelnika Upravnog odjela za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Roberta Krajcera i direktora varaždinskog Varkoma Željka Bunića obišao Ulicu Ruđera Boškovića gdje se sastao s predstavnikom stanara jedne od zgrada, Matejom Kuča.

>>FOTO: Kad se male ruke slože, sve se može - pogledajte što su napravili stanari Banfice

Naime, uprava zgrade u Ulici Ruđera Boškovića 14c samoinicijativno je prije nekoliko dana organizirala akciju čišćenja površine skloništa koja se nalazi u parku ispred zgrade učinivši time prvi korak da površinu prilagode potrebama stanara i građana, za igru, rekreaciju i odmor. Gradonačelnik Ivan Čehok, kako su izvjestili iz Grada Varaždina - "prepoznao je trud i pohvalio inicijativu građana", o kojoj je pisao i eVaraždin, za sastanak kontaktirao predstavnika stanara Mateja Kuču kako bi poslušao njihove prijedloge".

- Prema riječima predstavnika, stanari žele navedenu površinu prilagoditi, obnoviti i učiniti lijepim mjestom za druženje, dodati kante za smeće, pješčanik, pokoju klupu u park, a u svim radovima voljni su i sami pomoći i sudjelovati. Gradonačelnik je obećao da će udovoljiti zahtjevima stanara i da će u što kraćem roku pomoći stanarima da se navedena površina uredi te pohvalio inicijativu i složnost građana koja može služiti kao lijepi primjer - stoji u priopćenju Grada Varaždina.

Komentari