između kauflanda i v. osnovne

Čehok obišao novouređenu šetnicu: "Molim sve građane da se ovuda ne voze automobilima"

Objavljeno: 12.09.2018. 16:02

Zadnja izmjena: 12.09.2018. 16:21

Foto: Dario Jurčević

Danas je gradonačelnik Ivan Čehok sa svojim zamjenicima Zlatanom Avarom i Sandrom Malenicom, obišao novouređenu šetnicu između Kauflanda i V. osnovne škole Varaždin.

Riječ je o novouređenoj pješačkoj stazi duljine 200 metara, a PZC Varaždin je bio izvoditelj radova. Za uređenje staze Grad Varaždin je izdvojio oko 160 tisuća kuna, a iduće godine u planu je i postavljanje javne rasvjete.

-To nije ni tehnološki niti financijski jako zahtjevno, zapravo je jedan od manjih projekata. Međutim, u prometnom smislu i smislu olakšavanja građanima ovog grada poglavito pješacima i biciklistima je zapravo jedno od ključnih stvari koje je trebalo napraviti. Ono što bih posebno molio sve građane je da se ovuda ne voze autima, a već su se neki dan zaletili automobilima, dakle ovo nije za automobilski promet, ovo je samo za pješake i bicikliste. Ovo je sad najkraća spojnica između središta grada i sjevera grada, te bih volio da takva ostane - rekao je gradonačelnik Čehok

Čehok se također nadovezao na javnu rasvjetu koja bi osvjetljavala šetnicu, te napomenuo kako se to još stigne napraviti. 

Komentari