prijedlog je isplata dnevnica

Čehok: ''Predložili smo upravama komunalnih društava da radnici osjete na plaći rad na Španciru''

Na druženju su se okupili djelatnici TZ Grada Varaždina, Parkova, Čistoće, članovi Varaždinske građanske garde, volonteri na projektu Varaždin – Europska prijestolnica mladih 2022 kao i ostali suradnici...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.09.2019. 13:08

Zadnja izmjena: 06.09.2019. 15:50

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je sa svojom zamjenicom Sandrom Malenicom na zajedničkom druženju u restoranu Aquacity okupio sve one koji su pridonijeli uspješnosti Špancirfesta.

<< FOTO: Za dobar posao na Špancirfestu Čehok častio gablecom >>

Na druženju su se okupili djelatnici TZ Grada Varaždina, Parkova, Čistoće, članovi Varaždinske građanske garde, volonteri na projektu Varaždin – Europska prijestolnica mladih 2022 kao i ostali suradnici te novinari. - Malo manje se govori o svim komunalnim tvrtkama Grada Varaždina i ostalima koji sudjeluju i koji su ove godine napravili sve da grad bude čist, uredan, da se ne primijeti da je puno više ljudi, vozila, veći promet, veća gužva. Grad je jutra dočekao potpuno čist i uredan. Mi smo predložili upravama svih tih društava da ljudima koji su radili još posebno isplate dnevnice da osjete i na plaći nagradu za svoj trud - rekao je tom prilikom gradonačelnik Čehok. 

Komentari