obilazak radova

Čehok: ''Unatoč korona krizi, započeli smo investicije koje s aglomeracijom iznose preko milijardu kuna''

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je sa suradnicima obišao je netom završene radove, kao i raove na komunalnoj infrastrukturi u gradu. Konkretnije, obišao je Milčetićevu ulicu, Ulicu kralja Petra Krešimira IV i Njegoševu ulicu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.09.2020. 10:28

Zadnja izmjena: 09.09.2020. 10:35

Foto: Luka Šalamun

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je sa suradnicima obišao je netom završene radove, kao i radove na komunalnoj infrastrukturi u gradu. Konkretnije, obišao je Milčetićevu ulicu, Ulicu kralja Petra Krešimira IV i Njegoševu ulicu.

Kada je riječ o Milčetićevoj ulici, prema riječima gradonačelnika Čehoka, ona je bila u vrlo lošem stanju i stara stabla su dizala pločnik.- Nije se više moglo hodati, bila je u lošem stanju i to je stvaralo probleme policiji. Mi nismo stali s radovima u korona krizi i ovo je bila godina rekordnih ulaganja - rekao je gradonačelnik i dodao kako investicije zajedno s aglomeracijom iznose preko milijardu kuna. Kako je istaknuo, poseban naglasak bio je na tome da se prošire parkirališta oko stambenih zgrada. - To smo napravili u Zagrebačkoj, Vrazovoj i na Banfici i s time ćemo nastaviti jer želimo građanima koji žive u zgradama omogućiti da imaju parkirna mjesta - rekao je Čehok. Što se pak tiče rotora kod groblja tiče, radovi bi trebali završiti u roku dva tjedna.

 

Komentari