povratak u školske klupe

Čehok: ''Veliki broj djece u školama svjedoči o tome da roditelji vjeruju školi i nastavnicima''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.05.2020. 13:12

Zadnja izmjena: 25.05.2020. 13:17

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok u ponedjeljak je povodom povratka učenika 1. – 4. razreda u školske klupe, uz pročelnicu Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje i sport Draženku Dević, posjetio IV. osnovnu školu Varaždin.

Kako je rekao gradonačelnik Čehok, velik broj djece u školama u Varaždinu svjedoči o tome da roditelji vjeruju školi, nastavnicima, i zadovoljni su uvjetima koje djeca imaju u školi. - Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, u svim varaždinskim školama nastava se normalno održava i nema nikakvih poteškoća. Grad Varaždin će, sukladno preporukama, i dalje prilagođavati rad u svojim školama -  ocijenio je gradonačelnik.

Ravnateljica škole Jasmina Dvorski istaknula je kako svi segmenti škole u potpunosti djeluju, nastava, kao i organizirani prijevoz autobusom, školska kuhinja i produženi boravak. - Danas nam je na nastavi prisutan 181 učenik. Poštuju se načela Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporuke resornog ministarstva - rekla je ravnateljica.

Za informaciju, prema dostavljenim podacima osnovnih škola čiji je osnivač Grad Varaždin, u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, nastavi je prisustvovalo 1413 učenika razredne nastave.

Komentari