uspješni na natjecanju

Čelnici Općine Jalžabet primili uspješne učenike strukovnih škola

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.04.2019. 09:28

Zadnja izmjena: 19.04.2019. 09:48

Od 27. do 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu održalo se Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019., najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe, na kojem su sudjelovali učenici strukovnih škola s područja Općine Jalžabet, te koji su postigli zavidne rezultate.

Tako je David Križan osvojio zlatnu medalju u disciplini stolarstvo gdje je trebao pokazati znanje iz teorije, te praktičnog uratka, srebrenu medalju osvojio je Ivan Bobek u disciplini keramičarstvo i oblaganje, gdje se trebalo prvenstveno pokazati pedantnost i preciznost, dok je Viktorija Sačić osvojila brončanu medalju za disciplinu prodavača, a zadaci su joj bili preuzimanje robe, popunjavanje dokumenata, priprema proizvoda za degustaciju, slaganje robe prema planogramu i rješavanje reklamacija.

Tom prigodom čelništvo Općine Jalžabet predsjednik Općinskog vijeća i saborski zastupnik dr.sc.Josip Križanić, načelnik Općine Jalžabet Mirko Magić, direktor Inovativnog centra Jalžabet mr.sc.Marijan Blažin i općinska vijećnica Ljubica Sačić jučer u općinskim prostorijama primilo naše učenike te im čestitali na ostvarenim rezultatima i nagradili ih prigodnim novčanim iznosima, te se tako naša općina može pohvaliti sa najviše državnih prvaka u strukovnim zanimanjima.

Komentari