#BeCROactive nagrade

Centar 'Tomislav Špoljar' osvojio 1. mjesto u kategoriji 'Obrazovanje' u Osijeku

Objavljeno: 14.12.2023. 11:15

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 11:15

Na svečanoj dodjeli #BeCROactive nagrade u dvorani Gradski vrt u Osijeku, Centar za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar" osvojio je 1. mjesto u kategoriji  "Obrazovanje", dok je Trkački klub Marathon 95 bio medu tri najbolja u kategoriji  "Međugeneracijska uključenost".

To je nagrada koju Ministarstvo turizma i sporta dodjeljuje u sklopu Europskog tjedna sporta, a cilj joj je prikazati uspješne i inspirativne projekte i pojedince koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti te sve dobrobiti istih.

Navedena dodjela nagrada pokrenuta je po uzoru na #BeActive Awards koje Europska komisija svake godine dodjeljuje najistaknutijim projektima i pojedincima koji su posvećeni promociji sporta. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto te Međugeneracijska uključenost

U 2023. godini u projektu je sudjelovalo više od 45.000 ljudi diljem Republime Hrvatske, gdje se priključio i Grad Varaždin koji je u suradnji s Zajednicom sportskih udruga proveo vježbanje na radnom mjestu.

Komentari