pjesma u cestici

FOTO Cestica je ovaj vikend bila u znaku pjesme - ženski zbor 'Stellarium' priredio je veliki koncert, a došao je i Korotaj

Objavljeno: 06.11.2017. 16:01

Zadnja izmjena: 06.11.2017. 16:12

Ženski pjevački zbor 'Stellarium' iz Cestice priredio je ovaj vikend veliki koncert kojim su članice sa svojim gostima proslavile prvu godišnjicu djelovanja na čemu im je čestitao i načelnik Korotaj.

Na koncertu pod nazivom 'Prva večer vokalnih sastava i zborova' dvorana je do zadnjeg mjesta bila ispunjena, a uz domaćine su nastupili i zborovi iz susjedstva. Na ovom glazbenom događaju bio je prisutan i načelnik Korotaj koji je pozdravio sve prisutne.

– Mi u Cestici rado podupiremo sve društvene aktivnosti mještana, bile one kulturne, zabavne ili sportske. Drago nam je da Općina nije spavaonica nego živopisno mjesto za ugodan život u svim njegovim aspektima – rekao je načelnik.

Program je počeo sa zborom 'Stellarium' pod vodstvom Gordane Kos Kolar nakon čega su se predstavili i ostali izvođači: Ženska vokalna skupina 'Leluje' iz Vinice, pjevački zbor KUD-a Petrijanec, Klapa 'Lucerne' iz Varaždina i Klapa 'Angeluš' iz Cestice te pjevački zbor KUD-a Klenovnik, dok su se učenici iz OŠ Cestica predstavili svojom predstavom 'Jesenski šešir.'

 

Komentari