Na igralištu Društva sportske rekreacije „Vrtovi Vratno“ u petak je održan peti po redu malonogometni turnir za limače i seniore. Na turniru za limače sudjelovali su NK Varaždin s dvije ekipe, Nogometni centar Cestica i Nogometni centar Maruševec-Vinica.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je ekipa NK Varaždin, drugo mjesto pripalo je NC Maruševec-Vinica, a treće mjesto NC Cestica. Osim pehara i medalja nagradu za najboljeg strijelca dobio je Teo Benko iz NK Varaždin, a za najboljeg golmana David Lazar iz NC Maruševec-Vinica.

Na glavnom turniru seniora, kao i prijašnjih godina, sudjelovalo je osam ekipa: „Industrial Maintenance“ Kneginec, MNK Druobni-Majerje, Kneginec, MNK Kolarovec, M.O. Vratno Otok, NK Bratstvo Veterani, MNK Komšije te domaćini „Vrtovi Vratno“. Prvo mjesto je osvojio MNK Kolarovec, drugo „Industrial Maintenance“ Kneginec, a treće MNK Druobni-Majerje. Najbolji strijelac bio je Denis Majcen iz MNK Druobni-Majerje, a najbolji golman Mario Prester iz Kneginca. 

Nagrade najboljim limačima i seniorima uručili su zamjenik načelnika Općine Cestica Žarko Rodeš i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, dok je završetku turnira i finalu prisustvovao potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar.

Komentari

21.07.2019. 11:18h Zadnja izmjena: 21.07.2019. 11:22