konkurencija i varaždinu

FOTO Cestica ovoga ljeta vrvi događajima - evo onih koji su odigrali prošlog vikenda

Objavljeno: 10.07.2017. 19:47

Zadnja izmjena: 10.07.2017. 19:48

Foto: Facebook

Iza nas je vikend koji je u Općini Cestica bio prepun raznih događaja - zanimljivih i dobro osmišljenih u tolikoj mjeri da su po kvaliteti u bogatstvu opasno konkurirali i samom Varaždinu.

Brojne udruge koje tamo djeluju potrudile su se da ovo ljeto učine zanimljivim i svojim stanovnicima i brojnim gostima. Uostalom, dovoljno je da samo načinite letimičan pregled kroz ove fotografije i sami se uvjerite. Tako su u Virju Križovljanskom organizirani sportski susreti, na kojima je glavni sport bila atraktivna odbojka na pijesku.

Ljubitelji motora imali su svoj susret u Dubravi - deseci motorista brujali su cestom i proveli odlično vrijeme u zabavi i druženju.

Oni koji su željeli haklati dobar mali nogomet, i to na travi - imali su za to priliku u Kolarovcu. Pojavili su se brojni timovi, a publika je u sjeni suncobrana i udobno smještena za stolove mogla uživati i u piću i u promatranju zanimljivih utakmica.

A već smo pisali o Shelterfestu - događaju koji je u Cesticu privukao ljubitelje urbane zabave i elektro-dance-trance zvukova. Ovdje donosimo još nekoliko fotki s tog zanimljivog događanja. Na koncu spominjemo da nas čekaju još dva zanimljiva mjeseca u Cestici, a načelnik Mirko Korotaj iskoristio je prigodu da se na svom Facebook profilu zahvali svima koji daju sebe i svoje slobodno vrijeme kako bi mještanima Cestice - i njihovim gostima - omogućili malo zabave i opuštanja.

Komentari