redovna izvještajna sjednica

FOTO: CESTICA Vatrogasci DVD-a Babinec održali izvještajnu sjednicu Skupštine

Objavljeno: 20.02.2020. 12:22

Zadnja izmjena: 20.02.2020. 12:22

Redovitu izvještajnu sjednicu Skupštine, 39. po redu, vatrogasci DVD-a Babinec održali su u subotu, 15. veljače, a Skupštini su, između ostalog, prisustvovali i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, ujedno predsjednika Vatrogasne zajednice.

Nakon izlaganja izvješća i prihvaćanja istog, podijeljenje su i vatrogasne spomenice, i to za deset godina u društvu, za 30 godina te jedna srebrna vatrogasna plamenice.

Čestitke vatrogascima na uspješnom radu prvi je uputio predsjednik VZO Cestica Darko Majhen, a na kraju svog izlaganja je, u ime Udruge vinara i vinogradara sv. Martin Cestica, uručio predsjedniku DVD-a Danijelu Korotaju brončanu diplomu za „vatrogasno“ vino dobiveno na četvrtoj izložbi vina „VIN-CE“ 2020.

Zahvalu rukovodstvu i članovima DVD-a Babinec na požrtvovnom radu uputio je i načelnik Mirko Korotaj koji pohvalio rad svih cestičkih vatrogasnih društava i udruga te obećao daljnju pomoć općine Cestica u zacrtanim programima te naglasio da se za 2021. godinu planira energetski obnoviti kompletna zgrada vatrogasnog društva.

Po završetku izvještajne sjednice skupštine druženje je nastavljeno uz svirku glazbenog sastava "Vočanec – otac i sin", a tijekom večeri druženju se pridružila i fašnička skupina Kurenti iz susjednog slovenskog naselja Stojnci.

Komentari