podijeljena su priznanja

CESTICA Vatrogasci DVD-a Virje Križovljansko održali redovnu sjednicu Skupštine

Objavljeno: 04.02.2020. 10:07

Zadnja izmjena: 04.02.2020. 10:09

Od šest vatrogasnih društava koja djeluju na području Vatrogasne zajednice općine Cestica, prvu izvještajnu sjednicu za 2019. godinu u subotu je održao DVD Virje Križovljansko.

Dobrodošlicu gostima i uzvanicima poželio je predsjednik Marijan Horvatić, a nakon podnijetih izvješća, ista su i jednoglasno prihvaćena, kao i plan rada za ovu godinu.

Uslijedila je podjela priznanja, i to za deset godina u radu DVD-a, za dvadeset godina pa čak i za trideset godina. Temeljem odluke Upravnog odbora DVD-a petorici najaktivnijih članova 2019. godine uručene su statue „Naj vatrogasac“

Čestitke na uspješnom radu vatrogascima DVD-a Virje Križovljansko prvi je uputio Darko Majhen, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica i predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica. Zadovoljstvo vrijednim radom članova DVD-a Virje Križovljansko izrazio jer i načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, a u svom obraćanju naglasio je da sva vatrogasna društva na području općine Cestica dobro i vrijedno rade i obećao daljnju pomoć Općine u realizaciji zacrtanih programa.

Komentari