KEREKESH TEATAR

Četvrti po redu Dami smjeha u Prelogu donijeli tri odlično prihvaćene predstave

Objavljeno: 14.10.2020. 20:08

Proteklog su vikenda, u Domu kulture Grada Preloga, održani četvrti po redu Dani smijeha. Dani smijeha rezultat su dugogodišnje uspješne suradnje Grada Preloga i Kerekesh teatra iz Varaždina.

U petak je Dom kulture ugostio Hit teatar i predstavu „Udavače“, u kojoj glavne uloge igraju Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar te Erna Rudnički, donoseći na pozornicu u Prelogu hipnotizirajuću magiju kazališta.

Subota je bila rezervirana za predstavu „Imovina“. Ovdje su glavne uloge igrali Mirna Medaković Stepinac, Jan Kerekeš, Zoran Pribičević i Luka Petrušić, a tema je bila imovina, jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću.

I na kraju, nedjeljni je program donio na scenu Doma kulture predstavu „Ringišpil“, u kojoj su se, u ulozi oca i sina našli Ljubomir i Jan Kerekeš. „Ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil“, stajalo je u najavi ove predstave.

Sve su predstave odigrane uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a Jan Kerekeš, najavio je i nove Dane smijeha, pete po redu, sljedeće godine u Prelogu.

Komentari