2. HNL, NK ŠIBENIK - NK VARAŽDIN

Četvrtoplasirani Varaždin gostuje kod drugoplasiranog Šibenika u susretu koji će značajno obilježiti polusezonu

Objavljeno: 08.11.2018. 17:30

Zadnja izmjena: 08.11.2018. 17:34

Pred igračima NK Varaždin nalazi se utakmica koja će obilježiti polusezonu. Nakon bolnog poraza od Hrvatskog dragovoljca Varaždin je "pao" na četvrto mjesto, na prvenstvenoj ljestvici. U 12. kolu 2. HNL Varaždin gostuje dok jakog Šibenika.

Dok je Varaždin u silaznoj putanji, Šibenik je u uzletu. Nalazi se na drugom mjestu s utakmicom manje a posljednji poraz doživio je još u 7. kolu, a od tada niže pobjede. Varaždin zaostaje tri boda za vodećim Dinamo II, a dva boda za Šibenikom i Osijekom II. U slučaju poraza ta će se razlika još povećati a Varaždinu prijete Hajduk II i Kustošija. Oni bi ga mogli "preskočiti" ukoliko pobjede BSK i Sesvete, a s obzirom na plasman na prvenstvenoj ljestvici to bi se moglo i obistiniti.

Zato je pred Varaždinom utakmica koja će pokazati da li su prevladali krizu i da li će s novim trenerom Brankom Karačićem moći pokazati bolju i uvjerljiviju igru ili će se nastaviti s neuvjerljivim sportskim predstavama.

Trener Varaždinaca Karačič smiruje tenzije i najavljuje kako je utakmica važna ali ne i presudna.  - U Šibenik idemo da potpuno ravnopravno uđemo u utakmicu a u kojem će smjeru otići utakmica, nadam se ne u ovakvom kao u susretu s Hrvatskim drgovoljcem, najavio je Karačić.

Sastav Varaždina bit će nešto drugačiji jer trener neće moći računati na Senića i Perkovića, zbog žutih kartona, Črnko i Glavica su ozlijeđeni a Težak je bolestan. Svi koji budu spremni nakon večerašnjeg treninga sutra putuje u Vodice gdje će čekati susret sa Šibenikom. 

Susret se igra u subotu s početkom u 13 sati na Šubicevcu. 

Komentari