tabla se otkinula pa pala

Čitatelj upozorio: 'Dravsko igralište Banfica opasno je po život', Mladenović odgovorio: 'Sanirati ćemo!'

Objavljeno: 28.06.2017. 16:42

Zadnja izmjena: 28.06.2017. 16:42

Danas nam se javio zabrinuti čitatelj zbog zapuštenog Dravskog igrališta Banfica za koje kaže da je opasno po život. U svom dopisu redakciji piše o tabli teškoj 70 kg koja samo što se nije otkinula, što se prije nešto manje od sat vremena i dogodilo.

Čitatelj smatra da je žalosno što su se u više navrata upozoravali Grad i Parkovi u svezi koševa te stanja na samom igralištu. Dodaje da su koševi prastari, hrđavi, truli i u raspadnom stanju, što je i sam fotografirao.

- U više navrata su stanovnici Banfice na vlastitu ruku (budući da nitko u čijoj je to domeni ne reagira na pozive i zamolbe) pokušavali zavariti koš i smanjiti opasnot od propadanja, mijenjali mrežice, prefarbavali table i stolove za stolni tenis...da bi se na posljetku desilo ovo što smo predviđali i pokušavali zaustaviti. Tabla se nakon nedavnog nevremena otkinula i pala (na sreću nikome na glavu). Bitno je napomenuti da je tabla sama po sebi jako teška i ima sigurno oko 70 kilograma. Koš je svaki dan prepun, na njemu minimalno petnaest ljudi igra košarku, a mnogi od njih su na njemu proveli svoje djetinjstvo i pratili njegovo propadanje. - napisao je čitatelj.

Mladenović obećao da će se riješiti

Na cijelu ovu situaciju odmah je reagirao gradski vijećnik Denis Mladenović koji se uputio na spomenuto igralište.

- I prije samih izbora obilazio sam terene i ukazivao na brojne probleme zbog zanemarivanja sportsko-rekreacijskih i dječjih igrališta. U posljednjih 6 godina nije se zašarafio ni jedan šaraf, a u ovih par dana kako je konstituirano gradsko vijeće nismo jednostavno imali prilike reagirati na sve probleme koje ovaj grad ima vezano za sport. Pobrinuti ćemo se u što kraćem roku da se ovo, a i ostala igrališta saniraju. - rekao je Denis Mladenović, član odbora za kulturu, sport i turizam Gradskog vijeća.


Komentari