međunarodni dan seoske žene

Članice HNS-a uz druženje i radionicu ukazale na položaj žena na selu

Objavljeno: 18.10.2016. 12:41

Zadnja izmjena: 18.10.2016. 12:50

Foto: HNS Županijski odbor Varaždinske županije

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana seoske žene, Interesni odbor žena HNS-a podružnice Ludbreg je u društvenom domu u Apatiji organizirao druženje i radionicu s ciljem isticanja važnosti žena na selu, stoji u priopćenju Županijskog odbora HNS-a Varaždinske županije.

Druženje je okupilo žene svih generacija, od baka, majki i unuka koje su u ugodnoj atmosferi izrađivale zanimljive ogrlice od tkanine. Tema radionice je ujedno i bila recikliranje, te su povodom toga sudionice izrađivale ogrlice od majica doniranih od ludbreške podružnice HNS-a.

Radionicu je vodila predsjednica Interesnog odbora žena HNS-a Ludbreg, Snježana Hranić, a svojim su dolaskom, Krunoslav Kosir predsjednik HNS-a Podružnice Ludbreg i saborska zastupnica Božica Makar izrazili podršku radu vrijednih sudionica, javljaju u priopćenju Županijski odbor HNS-a.

-Veseli spoznaja da su žene zainteresirane za ovakve susrete te su izrazile želju da se ponovno druženje organizira u skoro vrijeme – istaknule su organizatorice iz ludbreške podružnice Interesnog odbora žena HNS-a.

 

Komentari