SAVATE KLUB OMEGA VARAŽDIN

Članovi SK Omega iz Varaždina osvojili su u Vukovaru čak 23 medalje

Objavljeno: 11.11.2019. 14:44

Zadnja izmjena: 11.11.2019. 14:47

Savate klub Omega iz Varaždina bio je najuspešniji i najbrojniji na Memorijalnom turniru u savateu Jean-Michel Nicolier, koji je održan u nedjelju 10. studenoga u Vukovaru.

Iz savate kluba Omega nastupilo je 25 natjecatelja, u iznimno jakoj i dosad najbrojnijoj konkurenciji, na ovom turniru članovi kluba osvojili su ukupno 23 medalje, od toga 10 zlatnih odličja, 11 srebrnih i jedno brončano odličje.

Na turniru su nastupili klubovi iz Hrvatske i Mađarske a ukupno je bilo prijavljeno 120 boraca u konkurenciji kadeta, juniora i seniora.

Zlatne medalje osvojili su:

  • Kristina Sokolić, Ines Leskovar, Patrik Grđan, Patricija Špoljarić, Nika Špoljarić, Ranko Gerić, Valentino Florijanić, Dora Igrec, Marko Gužvinec, Marija Magdalena Mišak

Srebrne medalje osvojili su:

  • Vanja Bunić, Leo Čvrk, Fran Klarić, Jan Benček, Saša Gužvinec, Dorijan slunjski, Ema Matovinović, Gabrijela Sambolec, Tajana Košćak, Ivana Sambolec, Larisa Bernik

Brončanu medalju osvojio je:

  • Niko Težački.

Noa Planinc plasirao se na 5. mjesto, dok Tonka Grabar i Ella Čvrk nisu imale protivnika u svojim kategorijama.

Pred članovi kluba nalaze seu sljedeća velika natjecanja: Otvoreno prvenstvo Zagreba i Međunarodni savate turnir u Italiji. Dok se članice reprezentacije Irena Žunec i Ines Leskovar pripremaju za međunarodni turnir u Milanu krajem studenog.

Komentari