Branitelji zasukali rukave

Članovi UDVDR-a Gornji Kneginec spremaju biciklijadu i uređuju ŠRC Mozdernjak

Objavljeno: 10.04.2016. 17:34

Foto: UDVDR Gornji Kneginec

Kneginečki branitelji održali su peti izborni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata. Saboru su osim članova udruge, prisustvovali branitelji srodnih udruga iz Varaždina, Sračinca, Petrijanca, Vinice, Trnovca, Jalševca i Goričana.

Pozivu su se odazvali predstavnici Općine, načelnik Goran Kaniški i zamjenik načelnika Robert Đuranec, te predstavnici DVD-a Gornji i Donji Kneginec.

Podnijeta su izvješća o radu i navedene mnoge aktivnosti među kojima su dvije najznačajnije radovi na uređenju Sportsko rekreacijskog centra Mozdernjak i bicklijada od Vinice do Varaždin Brega.

Na prijedlog Središnjeg odbora izabrano je novo vodstvo Udruge:  predsjednik Boris Ocvirek, dopredsjednici Ivica Martinez i Marijan Cepanec, tajnik Mladen Sinković, blagajnik Darko Skupnjak, te članovi Josip Večerić, Stjepan Knapić, Stjepan Ružičić i Čedomir Paska.

Nadzorni odbor će činiti predsjednik Ivan Keretić, te članovi Zvonimir Ježovita i Goran Štec. U Sud časti ušli su predsjednik Božidar Jurinec, te članovi  Nenad Bužanić i Stjepan Horvatić.

Nakon izbora, novi-stari predsjednik Boris Ocvirek zahvalio se na povjeren u ime svih novoizabranih dužnosnika te najavio daljnji rad na ŠRC Mozdenjak, drugoj biciklijadi koja će tako postati  tradicionalna, te drugim aktivnostima vezanih uz promicanje i održanje digniteta Domovinskog rata.

Poslije službenog dijela Sabora, uslijedilo je druženje.

 

Komentari