Članovi UDVDR Petrijanec obilježili 10. godišnjicu osnutka udruge

galerija-images/UDVDR petrijanec

Objavljeno: 30.04.2015. 20:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: UDVDR Petrijanec

Petrijanečki branitelji, veterani Domovinskog rata, održali su 10. izvještajnu skupštinu UDVDR Petrijanec...

Predsjednik spomenute Udruge, Vladimir Milavec, pozdravio je brojne goste i uzvanike koji su se odazvali na izvještajnu skupštinu. U ovoj prigodi je obilježena i 10. godišnjica osnutka UDVDR-a. Pročitana su izvješća predsjednika, suda časti i nadzornog odbora koja su jednoglasno prihvaćena.

Gosti su u svom obraćanju okupljenima pohvalili rad članova UDVDR-a iz Petrijanca, jer su imali iscrpno izvješće o radu i brojnim akcijama u protekloj godini.
Odazvala se većina udruga s kojima domaćini imaju dugogodišnju suradnju i radno predsjedništvo je svima uručilo zahvalnice povodom 10 godina uspješnog djelovanja.

Povelju počasnog člana uručili su predsjedniku općinskog vijeća, a načelniku Vladimiru Kurečiću i Josipu Novaku uručiti će se naknadno. Svim gostima kao i članovima domaćina uručena je brošura o radu udruge od 2005. godine do danas.

Inače, treba znati da su petrijanečki branitelji prvi „probili led“ pišući o radu jedne od udruga koje djeluju pod okriljem podružnice UDVDR Varaždinske županije.

Baš kao što je rekao Vladimir Milavec, služeći se citatom Winstona Churchila: “Cijena veličine zove se odgovornost“, a nje petrijanečkim braniteljima ne nedostaje i kao takvi, uspjeli su ostaviti pisani trag svojeg djelovanja.
{gallery}UDVDR petrijanec{/gallery}

Komentari