Održana je druga edukacija 'Kako upravljati kućnim budžetom u okviru FEAD projekta' Humanitarni paket za sjevernu Hrvatsku i dodatna podjela prehrambeno-higijenskih paketa za 119 novih korisnika.

Tijekom trajanja projekta, a u sklopu podjele prehrambenih i higijenskih paketa, održane su dvije edukacije na temu upravljanja budžetom, za ukupno 40-tak korisnika Gradskog društva Crvenog križa Ivanec. Educiranjem korisnika o upravljanju kućnim budžetom nastoji se smanjiti njihova socijalno ekonomska nesigurnost, te omogućiti bolje uključivanje u društvo. Uz edukativno predavanje, korisnicima su podijeljeni priručnici „Kako upravljati kućnim budžetom“, a nakon toga su dobili i prehrambene i higijenske pakete.

Ovom, trećom podjelom hrane i higijene iz FEAD projekta, obuhvaćeno je 119 novih korisnika, odnosno onih koji nisu bili obuhvaćeni u prve dvije podjele, a udovoljavaju strogim kriterijima za uključivanje korisnika u navedeni projekt. Dio paketa je podijeljen, dok će se ostali paketi podijeliti krajem svibnja i početkom lipnja 2019.godine.

Ključne riječi: cki, crveni križ ivanec, ivanec, Ivanec,

Komentari

29.05.2019. 19:12h Zadnja izmjena: 29.05.2019. 19:15