Škvorcovi: Nitko nas iz Hajduka nije zvao

Objavljeno: 06.07.2011. 10:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Iako se u medijima pojavila informacija da su bivši standardni prvotimci NK Varaždina Dino i Filip Škvorc na pragu potpisivanja ugovora sa splitskim Hajdukom, Dino i Filip Škvorc su to opovrgnuli. Nitko ih, kažu, iz Hajduka nije zvao.

Hajduku nužno trebaju stoperi jer u kadru nakon ozljede Ljube Miličevića imaju samo trojicu stopera, od kojih je jedan junior koji još nije upisao ni jednu prvoligašku minutu.

U tom kontekstu, u Splitu se pojavila informacija da je Hajduk zainteresiran za bivšeg standardnog stopera NK Varaždina Dinu Škvorca koji je prošli tjedan zatražio raskid ugovora s varaždinskim klubom zbog neisplate plaća.

Dino Škvorc još nema ni 21. godinu, a već ga se može proglasiti rutinerom na osjetljivoj stoperskoj poziciji jer je u protekle dvije sezone bio jedan od najstandarnijih prvotimaca Varaždina. Kao takav bio bi vrlo koristan Hajduku koji ima manjak stopera, ali Škvorc opovrgava da je u kontaktu sa splitskim klubom.

- Na internet portalima pročitao sam da me se dovodi u kontekst odlaska u Hajduk. To mi je bio prvi glas o tome. Nitko iz Hajduka nije kontaktirao ni mene ni mog oca ni mog agenta tako da stvarno ne znam o čemu se radi - rekao nam je D. Škvorc.

Kaže da još ne zna gdje će nastaviti karijeru, da neke kombinacije postoje ali da je o tome prerano govoriti jer još nije dobio ponudu koja bi ga u potpunosti zadovoljila.

Ponovio je da je jako žalostan jer je morao napustiti NK Varaždin u kojem je stekao nogometno ime. Inače, Dino Škvorc je protekle zime bio tjedan dana na probi u škotskom Celticu iz Glasgowa.

A kao nova prinova Hajduka spominje se i Dinin prezimenjak Filip Škvorc, krilni napadač koji je za Varaždince prošle sezone zabio 7 zgoditaka u 1. HNL. Filip Škvorc također kaže da nema pojma o interesu Hajduka.

- Vidio sam tu priču na internetu ali stvarno nemam pojma o tome. Nitko me iz Hajduka nije kontaktirao. Imam neke opcije za nastavak karijere i sve će se znati na vrijeme - rekao nam je Filip Škvorc.

Komentari