Rukometaši GRK Varaždin 1930, u sjeni nogometnih događanja, naporno treniraju i preipremaju se za svoju utakmicu sezone. 

U subotu se igra pretposljednje kolo Lige za ostanak Premijer lige u kojem GRK Varaždin 1930 dočekuje ekipu Sesveta u dvorani u Graberju. Nakon pobjede nad Rudarom Varaždinci su ponovo skočili na mjesto koje osigurava ostanak u Premijer ligi i sljedeće sezone. U utakmici sa Sesvetama mogli bi, uz poklapanje ostalih rezultata, kolo prije kraja osigurati ostanak.

- Nama su do sada sve utakmice bile odlučujuće, jer smo krenuli u Ligi za ostanak s posljednjeg mjesta, podsjeća trener Alan Belko. - Međutim, većinu utakmica smo odigrali na potrebnom nivou, samo je bio pad u pristupu i igri protiv Gorice. Tako da u subotu ne olekujemo ništa drugo negod pobjedu. U tome će nam puno pomoći i naši navijači koji u Graberju znaju napraviti odličnu atmosferu. Zato pozivam sve ljubitelje rukometa i naše navijače da dođu u subotu u Graberje i podrže nas u našem nastojanju da ostanemo u društvu najboljih hrvatskih rukometnih klubova, dodao je Belko.

Prvenstvena ljestvica Lige za ostanak prije pretposljednjeg kola.

  1. Gorica 23
  2. Sesvete 20
  3. Zamet 20
  4. Varaždin 19
  5. Rudan 17
  6. Rudar 9

Ključne riječi: grk varaždin 1930, rukomet, Rukomet, sport,

Komentari

22.05.2019. 20:55h Zadnja izmjena: 22.05.2019. 20:55