udruga ratnih veterena

Damir Habijan u gradskoj vijećnici primio predstavnike ''Tigrova'' - evo o čemu su razgovarali

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.03.2019. 13:08

Zadnja izmjena: 19.03.2019. 13:11

Predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan danas je u Gradskoj vijećnici  primio Damira Štefulja, predsjednika Udruge ratnih veterana 1. Gardijske brigade „Tigrovi“ podružnica Varaždinske županije i Roberta Puju, člana Udruge i člana Gradskog vijeća Grada Varaždina

Oni su mu danas predali Inicijativu za pokretanje postupka sklapanja Povelje o prijateljstvu i suradnji Grada Varaždina s Gradom Novskom i Gradom Dubrovnikom. Naime, pripadnici 5. Bojne 1A brigade ZNG „Tigrovi“ sa sjedištem u Varaždinu aktivno su sudjelovali u vojnim operacijama na Zapadnoslavonskom i Novljanskom bojištu. Također, pripadnici navedene bojne aktivno su sudjelovali na Južnom bojištu u operacijama deblokade Grada Dubrovnika i oslobođenja dubrovačkog primorja.

Predsjednik Gradskog vijeća izvijestio ih je i upoznao s procedurom pokretanja postupka sklapanja Povelja o prijateljstvu i suradnji te ih je informirao kako je već osobno započeo postupak sklapanja prijateljstva s gradom Dubrovnikom, te su se usuglasili da se pridruže pokrenutom postupku sklapanja prijateljstva i suradnje između Gradova Varaždin i Dubrovnik.

Komentari