nastavak radova

Damir Poljak: Zahvaljujući ŽUC-u asfaltira se preostala dionica ceste u Prebukovju

Objavljeno: 17.10.2022. 19:59

Zadnja izmjena: 17.10.2022. 19:59

Nakon što je prošle godine asfaltirana dionica županijske ceste u naselju Prebukovje u dužini od kilometar i pol, ove godine, kako istuču iz općine,  zahvaljujući odličnoj suradnji sa ŽUC-om i Varaždinskom županijom, asfaltirana je i preostala dionica u istoj dužini.

Riječ je o nastavku ulaganja županijskih ustanova u bednjanski kraj, a da Županijska uprava za ceste, kao i Varaždinska županija redovito prepoznaju potrebe Općine dokazuje i činjenica da se u suradnji s njima, na području Bednje redovito realiziraju važni projekti, sukladno proračunskim mogućnostima te ulaže u sanaciju prometnica, klizišta i ostale infrastrukture.

-Ovim projektom nastavljamo sa stvaranjem kvalitetnih uvjeta za život svih naših mještana. Vrlo nam je važno da svi mještani imaju iste uvjete, neovisno o tome žive li u samom središtu Općine ili u njezinim rubnim dijelovima, na čemu ćemo raditi i dalje. Naime, Općina Bednja redovito prati razne županijske, europske i nacionalne natječaje i prijavljuje projekte važne za daljnji razvoj zbog čega će sasvim sigurno na red doći i ostale važne infrastrukturne investicije – rekao je Poljak.

Budući da su radovi na asfaltiranju dijela županijske ceste LC 25013 započeli u ponedjeljak, dionica će biti povremeno zatvorena za prometovanje, zbog čega iz Općine pozivaju građane da koriste obilazne pravce i mole ih za razumijevanje.

-Turistički kraj poput Bednje koji svim svojim posjetiteljima nudi brojne prirodne ljepote i zanimljive povijesne i kulturne spomenike mora redovito ulagati u infrastrukturu kako bi, osim svojim mještanima, i posjetiteljima osigurao što bolju prometnu povezanost i adekvatnu mrežu prometnica koje će im omogućiti da uživaju u svim čarima ovog kraja – zaključio je Poljak.

Komentari