zahvala darivateljima

DAN DARIVATELJA KRVI Dožupan Vugrin: "Darivatelji su jedna velika inspiracija svima nama"

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, Varaždinska županija tradicionalno priređuje prijem za dobrovoljne darivatelje krvi kao znak zahvale i poštovanja tim plemenitim ljudima. Danas je darivatelje u Županijskoj palači ugostio dožupan Robert Vugrin.
Objavljeno: 25.10.2019. 10:54

Zadnja izmjena: 25.10.2019. 10:54

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, Varaždinska županija tradicionalno priređuje prijem za dobrovoljne darivatelje krvi kao znak zahvale i poštovanja tim plemenitim ljudima. Danas je darivatelje u Županijskoj palači ugostio dožupan Robert Vugrin.

Tim je povodom Vugrin istaknuo kako su darivatelji jedna velika inspiracija svima nama - Danas sam izuzetno ponosan što živim u Varaždinskoj županiji u kojoj građani imaju izuzetno razvijenu svijest o darivanju krvi. Godišnje se prikupi 12 tisuća doza krvi što nas svrstava u sam vrh u Hrvatskoj. Ovo danas je prilika da se barem dijeu darivatelja zahvalimo. Oni su jedna velika inspiracija svima nama, jer uvijek trebamo i nove darivatelje i želimo mlade potaknuti na taj prvi korak - rekao je dožupan Vugrin, koji je darivateljima i ravnateljima društava uručio i prigodne poklone.

 

Komentari