podijeljeni i jaglaci

Dan žena obilježen i u 1. Mjesnom odboru 'Centar' Varaždin

Objavljeno: 10.03.2017. 08:34

Zadnja izmjena: 10.03.2017. 08:34

Foto: 1. Mjesni odbor

Međunarodni dan žena obilježen je i u sjedištu 1. Mjesnog odbora "Centar" Varaždin, kojem su prisustvovali i kandidati za zamjenike gradonačelnika Grada Varaždina, Vesna Dušak i Nikola Plavec  koji su  istaknuli kako je 1. Mjesni odbor jedan od najaktivnijih odbora u Gradu Varaždinu.

- Mjesni odbor Centar postao je 'centar' zbivanja i različitih događaja. Puno aktivnosti se ovdje događa i to nam je drago. Želja nam je da cijeli grad opet živne i postane sredina poželjna i ugodna za život svim građanima, od onih najmlađih do najstarijih- istaknula je Vesna Dušak.

Potom je predsjednik 1. Mjesnog odbora, Robert Roth podijelio jaglace okupljenim građankama i pritom dodao kako u mjesnom odboru nema podjele na žene i muškarce, te da su svi jednakovrijedni, ali priznaje: 'Žene su ipak malo kreativnije od nas muškaraca. One su kreatorice i nositeljice naših programa i aktivnosti, a mi smo potporni stupovi.Drago mi je da smo se opet malo podružili te koristim priliku da svim ženama čestitam njihov dan –rekao je Robert Roth najavivši nove akcije i događanja u 1. Mjesnome odboru.

Komentari